Vi har lagt till en ny behörighet som vi kallar för Lagkassör.

Eftersom ett lag kan ha obegränsat antal användare som kan se vilka domare som kommer till en viss match har vi lagt till en ny behörighet med information som kanske inte lika många är intresserade av.

Om laget betalar domare från lagkassan behöver förmodligen inte alla lagets användare få redovisningsunderlag. Med den nya rollen Lagkassör har vi gjort det möjligt att skilja på personer som ska kunna se lagets matcher och vilka som behöver få redovisningsunderlag.

Varje gång ett kvitto skapas får lagkassören ett mail med en kvittokopia, och hen kan även skapa kvitton om det inte gjorts av domaren.
Inom kort kommer lagkassören även kunna ta ut listor på lagets betalningar.

Även denna behörighet kan ges till flera personer, vilket är bra om ni är flera som delar på uppgiften, och självklart är den kostnadsfri!

Lämna en kommentar